- Behandelingen & Prijzen

BEHANDELINGEN & PRIJZEN

Pedicure basis (60 min)  € 40

Een anamnese (medische/persoonlijke achtergrond, alleen 1e keer), desinfectie van de voeten gevolgd door de basis verzorging: knippen van de nagels, verwijderen van overtollig eelt, eventuele likdoorns en/of kloven, behandelen van schimmelnagel(s) en/of ingroeiende nagel(s), frezen van de nagels en voeten. Gevolgd door heerlijke warmte kompressen en ter afsluiting een korte voetmassage met een weldadige crème, olie of balm uit de biologische en natuurlijke verzorgingslijn van c/o Gerd.

 

Pedicure de luxe (80 min)  € 60

Een pedicure basis gecombineerd met een wellness behandeling met producten uit de biologische en natuurlijke verzorgingslijn van c/o Gerd: een reinigende en verkwikkende scrub van de voet & onderbeen met de Birch Scrub of de Cool Scrub bestaande uit Epsom zout met essentiële oliën van jeneverbes, grapefruit en menthol. Afgesloten met een heerlijk geurende en verzorgende oliebehandeling en massage van de voet & onderbeen met de lijn Arctic (verkwikkend), Harmony (ontspannend en rustgevend) of Deep (zacht en verwarmend).

 

Spa Sensation Paraffine Pakking (voeten of handen)  € 15

Deze wellness behandeling is alleen te boeken in combinatie met een pedicure of een manicure.
Bij deze behandeling van Alessandro wordt gebruik gemaakt van sokken of handschoenen gevuld met paraffine die onmiddellijk een warm, aangenaam effect hebben op uw voeten en/of handen. Waarom een paraffinepakking? Het maakt de huid elastischer, stimuleert de doorbloeding, verbetert de huid, verbetert onderhuids bindweefsel, verzacht de nagelriemen, verzacht pijnlijke spieren, vermindert ontstekingen in gewrichten.


Nagelreparatie met Sculpture Gel  € 7 tot € 13 (per nagel)

De NCM All in One Sculpture Clear Gel maakt het mogelijk om elke teennagel te corrigeren. Deze elastische kunststof is het antwoord op mycosenagels, ingroeiende nagels en gebroken nagels. Controle op de schimmel en behandeling met een tinctuur blijft hierbij mogelijk.
 

Voetmassage (20 min)  € 15

Deze behandeling is alleen te boeken in combinatie met een pedicure of een manicure.
Een heerlijk ontspannende massage met een van de geurende en verzorgende oliën uit de natuurlijke en biologische verzorgingslijn van c/o Gerd: Deep (zacht en verwarmend), Arctic (verkwikkend en verfrissend) of Harmony (ontspannend en rustgevend).
 

NCM Soak-off Lak Gel voor de voeten  € 30 (in combi met een pedicure € 25)

Deze gel in de vorm van nagellak biedt 6 tot 8 weken blijvend resultaat op voetnagels. De NCM Soak-Off lak gel biedt veel voordelen: geen dun gevijlde nagels, snelle uitharding (met LED), versteviging van de natuurlijke nagel, verkrijgbaar in verschillende kleuren en een zeer goede hechting op de natuurlijke nagel. 


Verwijderen van NCM Soak-off Lak Gel voeten € 12,50 (in combi met een pedicure € 7,50)

De Lak Gel wordt met een speciale remover verwijderd. Vervolgens worden uw voeten en nagelriemen met een verzorgende olie/crème gevoed.


Lakken van de teennagels met Alessandro nagellak € 7,50 (inclusief flesje lak 5 ml)

Deze behandeling is alleen te boeken in combinatie met een pedicure.
De nagellak van Alessandro is 7-free & vegan. De lak kan zonder base coat worden aangebracht en geeft een briljante glans. Uit hygiënisch oogpunt krijgt u het flesje lak (5 ml) mee naar huis.

Studio Woensdag gebruikt (vanuit hygiënisch oogpunt) bij een manicure een set vijlen dat voor iedere klant persoonlijk wordt samengesteld en na de behandeling aan de klant wordt meegegeven. Dit is in de prijs inbegrepen.

Manicure Wellness (45 min) € 25

Een heerlijke wellness voor huid & nagels! Bij deze verzorgende en ontspannende behandeling wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de biologische en natuurlijke verzorgingslijn van c/o Gerd en bestaat uit: het in model vijlen van de nagels, een verzorgend nagelbad, het modelleren van de nagelriemen, een reinigende en verzorgende scrub van handen, afgesloten met een ontspannende massage van handen en onderarmen.

 

Manicure Gents (30 min)  € 17,50

Een speciaal op de mannen gerichte hand & nagelverzorging. Bij deze verzorgende behandeling wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de biologische en natuurlijke verzorgingslijn van c/o Gerd.


Manicure Color (30 min) € 19,50

Modelleren & lakken van de nagels van de handen met een lak van Alessandro. Met prachtige nagels de deur uit! De behandeling bestaat uit: het in model vijlen van de nagels, een verzorgend nagelbad, het modelleren van de nagelriemen. Vervolgens worden de nagels gelakt met een van de prachtige kleuren lak van Alessandro. U krijgt het flesje lak mee!  


Manicure wellness in combi met manicure color  € 35

Een heerlijke wellness voor de handen in combi met een mooie kleur lak op de nagels. U krijgt het flesje lak mee!
 

Manicure met NCM Soak-Off Lak Gel  € 30

Modelleren & lakken van de nagels van de handen met de langhoudende NCM Soak-Off Lak Gel. Met prachtige nagels de deur uit! Deze gel in de vorm van een nagellak biedt ruim 2 weken resultaat op de nagels van de handen. De NCM Soak-Off Lak Gel biedt veel voordelen: geen dun gevijlde nagels, snelle uitharding (met LED), versteviging van de natuurlijke nagel, verkrijgbaar in verschillende kleuren en een zeer goede hechting op de natuurlijke nagel. De Soak-Off Lak Gel kan ivm de hechting niet in combinatie met de manicure wellness.

Verwijderen van NCM Soak-Off Lak Gel  € 12,50 (in combinatie met een manicure € 7,50)

De NCM Soak-Off Lak wordt met een speciale remover verwijderd. Vervolgens worden de nagels en nagelriemen met een verzorgende olie behandeld.

Saskia van der Horn
Zeeburgerkade 466
1019 HP AMSTERDAM

T.  06 14841568
E.  pedicure@studiowoensdag.nl
KvK nr.  69249024Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website